Changelog 22 Martie 2023

Aici vor apărea noutățile generale
Post Reply
Site Admin

Changelog 22 Martie 2023

Post by admin »

Va salut dragilor. Am mai multe puncte de informatii, dupa cum urmeaza:
1. Dupa cum bine stiti, am creat adrese de email personalizate pentru fiecare membru in parte. Aceste adrese de email puteti sa le folositi cum doriti, ideea de baza a lor fiind sa va ofer o alternativa in caz ca doriti sa primiti email-uri de la ascultatori, sa nu fie necesar sa va publicati adresele voastre de email personale.
Aceste adrese de email fiind in regim privat, disponibile doar membrilor echipei Radio Earth, sunt de tip standard, create manual, fara optiunea de a schimba parola la ele (cel putin din cate am vazut eu prin panel).
Daca doriti schimbarea parolei, sau orice nelamuriri, va stau la dispozitie.
2. Am reinviat proiectul de website, dupa lungi asteptari reusind sa intru in posesia fisierelor. Multumesc Adi Dragoescu pentru sprijin.
Website-ul a suferit niste modificari pentru a-l aduce "la zi", dupa cum urmeaza:
- Modificari in grupa de membrii , cei care ne-au parasit au fost stersi (aici e deschis pentru discutii , eventual sa facem o rubrica pt fosti membri si sa ii trecem acolo)
- Pluginul si playerul radio a fost scos in totalitate, fiind inlocuit de un web-wiget creat de Azurecast (care se afla lipita in partea de jos a paginii) , aceeasi firma care se ocupa si de softul de radio in sine.
- Eliminat casuta de contact , aflata in partea de jos a paginii , care nu avea absolut nici o functionalitate setata, avea doar scop decorativ.
- Modificat profilele fiecarui membru , fiind adaugata o rubrica noua, si anume "contact: adresa de email" . Adresele de email ce le-am adaugat acolo, sunt cele facute pe domeniul nostru.
Website-ul se poate gasi in topicul de pe #earth.
3. Proiectul de creare a unui forum este in desfasurare. Acesta ne va fi de folos pentru anumite informatii cum ar fi setari SAM, setari de radio, informatii utile. Pentru inceput ma gandesc sa-l tinem cu circuit intern dar desigur , daca doriti si voi, o sa il facem public.
Odata ce forumul va fi creat, va voi anunta linkul lui , si o sa va puteti face un cont, folosind un email valid (merg si astea de radio-earth.live)
4. A fost creat un radio pentru teste, pentru a evita pe viitor situatiile gen "test , 1, 2, 3, test " de pe live. Toate datele de logare la serverul de teste sunt identice cu cele de la radio principal, aici ma refer la User si Parola.
Yellow Queen

Re: Changelog 22 Martie 2023

Post by yellow »

Yay :D multumim frumos pentru munca depusa :D
Post Reply